Endret: 19 jun 2021     Opprettet: 5 mar 2015

Nøkler

16. juni 2021

Vi har nå fått nye digitale sylindre på alle fellesdørene i sameiet, og mange beboere har også byttet til samme system på egen leilighetsdør slik at man kun trenger en nøkkel til alle låsene i bygget. Systemet som er installert heter iLOQ.  

Egen side som forklarer hvordan de nye nøklene fungerer, og hva man gjør ved eventuelle problemer.

Originale nøkler til leilighetsdørene

Bestilling av nøkler (IKKE ILOQ-nøkler) til leilighetsdør gjøres gjennom OBOS ved henvendelse til: eierskifte@obos.no Tapte/ødelagte nøkler eller låser kan kun bestilles av juridisk eier. Alle kostnader må dekkes av eier. Styret har ingen universalnøkkel som går til alle leilighetene.

Døgnvakt Access Låsspesialisten: 2222 8888

Nøkler til sikringsskapene

Vi er lovpålagt å låse sikringsskapene i alle etasjene. Nøkler til disse skapene er standard OLH/OLU-nøkler. Disse fås kjøpt på Jernia og andre steder hvor nøkler selges, også nede i kjøpesenteret her i bygget.

Postkassenøkler

Da sameiet kjøpte nye postkasser sommeren 2014, fikk alle leilighetene utdelt 3 nøkler hver til sin postkasse. Styret har ingen kopi av nøklene. Hvis alle postkassenøklene mistes, bes man kontakte leverandøren for ny sylinder og avtale tidspunkt med montør for bytte av sylinderen.

Stansefabrikken: Tlf: 458 65 935 eller epost

Kostnaden er kr 1.500,- inkl. mva. Dette inkluderer kjøring, arbeid, lås og 3 stk nye nøkler.