NYTT NØKKELSYSTEM - ILOQ

 

For informasjon om gamle nøkler, postkassenøkler og nøkler til sikringsskapene: Klikk her

ANSVARLIG LÅSESMED FOR NØKKELSYSTEMET PÅ FELLESDØRENE I SAMEIET ER:

Servicesentralen Lås og Nøkkel AS 
Neuberggt. 21, 0367 Oslo
Tlf: 22 60 60 60

Hjemmeside: Servicesentralen Lås og Nøkkel | Din låsesmed i Oslo (lasesmed.no)

BESTILLING AV SYSTEMNØKLER OG SYLINDRE GJØRES GJENNOM STYRET. NYE NØKLER/SYLINDRE KAN KUN BESTILLES AV JURIDISK EIER. ALLE KOSTNADER DEKKES AV EIER.

Garman borettslag: garmanbo@gmail.com
Oppgang B: uelandsgate@gmail.com
Worse borettslag: worse.brl@gmail.com
Oppgang D: kingosgate8@gmail.com

SLIK BRUKER DU NØKKELEN
Sett nøkkelen helt inn i låsesylinderen med taggene opp og drei den hele veien. Hvis låsen ikke åpnes, ta ut nøkkelen og gjenta prosedyren med en mer langsom, jevnere bevegelse, for å gi låsen tid til å gjenkjenne nøkkelen din.

HVORDAN iLOQ-SYLINDRE OG -NØKKELEN FUNGERER
Sylindre og nøkkelen fungerer uten batterier, fordi det krypterte låsesystemet settes i drift når nøkkelen settes inn. Tilgangsrettighetene er programmert inn og de kan endres hvis det er nødvendig. Sylinder og nøkler er fullt programmerbare, slik at den tapte nøkkel raskt og lett kan fjernes fra systemet.

HVORDAN VEDLIKEHOLDER JEG MIN NØKKEL?
Nøkkelen har ingen batterier, og er laget av rustfritt stål. Den tåler hard slitasje, vann og kulde. En iLOQ-nøkkel er vedlikeholdsfri. Hvis den gule kontaktledningen blir møkkete kan den rengjøres med en myk klut.

HVIS JEG MISTER NØKKELEN MIN?
Kontakt styret umiddelbart og fortell hvilken nøkkel du har mistet (farge). Den nye nøkkelen vil sperre nøkkelen som er mistet slik at den ikke lenger har tilgang til systemet, og sylindrene vil bli oppdatert. Sikkerheten i bygget vil gjenopprettes.

HVORDAN FÅR JEG EN EKSTRA NØKKEL?
Kontakt styret som er ansvarlig for nøkkeladministrasjon. Den nye nøkkelen vil bli programmert raskt.

NB!
Ikke bruk iLOQ-nøkkelen til andre formål enn de som er nevnt i denne bruksanvisningen. Ikke sett inn noe annet enn en iLOQ-nøkkel i iLOQ-sylinderen. Nøkkelen må ikke endres på noen måte. Kasserte nøkler og sylindre kan resirkuleres som skrapmetall.