Her kan du reservere bord på takterrassen vår. Fyll inn skjemaet lenger ned på siden, så vil du få bekreftelse per e-post vedrørende reserveringen.

Siden sommeren 2020 har takterrassen vår vært brukt mer enn noen gang, og fordi styret dessverre har fått svært mange klager fra beboere på plagsom feststøy og overfylt takterrasse har vi sett oss nødt til å regulere bruken noe. Vi minner om at takterrassen ikke er et festlokale, men et fellesareal som skal brukes uten å utsette beboerne med leiligheter ut mot bakgården for ulempe. Av den grunn er bl.a ikke musikkanlegg tillatt å bruke på terrassen.

PS: Styret vil først begynne å ta i mot reservasjoner av takterrassen i slutten av april måned, eller når det blir varmt i været hvis det skjer før den tid.

Styret ønsker å legge til rette for hyggelig bruk av takterrassen. Derfor er det innført en reservasjonsordning for bruk av terrassen for sammenkomster. Dette gjør at de som vil ha med seg gjester må planlegge i god tid før man ønsker å bruke takterrassen.

Styret tillater nå til sammen 3 grupper á maks 10 personer. En gruppe skal bruke et bord. Bordene er satt opp der de skal stå og skal ikke flyttes slik at vi sikrer at det er nok avstand mellom gruppene. Husk at takterrassen er åpent i tidsrommet 09.00 – 23.00. Kl. 23 skal terrassen være ryddet og tømt. Det er dessverre flere som ikke overholder dette, og oppholder seg på terrassen etter kl. 23. De som ikke overholder reglene for bruk eller er til sjenanse for andre brukere av terrassen eller beboere i sameiet, vil miste tilgangen til terrassen.

Takterrassen vår er veldig populær, og på dager hvor mange ønsker å være der, vil styret forsøke å fordele tiden etter beste evne for at flest mulig får muligheten til å bruke den. Det vil på slike dager være en makstid for sammenkomster på 4 timer.

Husk å rydde etter dere. Hvis styret må be vaktmester eller rengjøringsfirma å rydde vil dette bli fakturert juridisk eier av leiligheten.

OBS! Reservasjonen er ikke godkjent før dere har fått mail fra styret om at den er det, og ser at reservasjonen er lagt inn i kalenderen av styret.

Bordene er nummerert som følger:

< 2024 >
April
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
March
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
May
May
May
May

Reserver takterrassen

2 + 15 =

[/et_pb_text]