VÅRDUGNAD

Mandag 11. mai kl 17:30

17. mai nærmer seg og snart er det også sommer. Å ha det ryddig og fint rundt oss betyr enda mer nå som vi oppholder oss mye hjemme. Vi inviterer derfor til dugnad, hvor vi har tatt de forholdsregler som kreves for en trygg og smittefri dugnad etter anbefaling fra OBOS og i henhold til retningslinjer fra myndighetene. Styret har kjøpt inn godt med Antibac og hansker til alle.

For å kunne planlegge dugnaden best mulig i henhold til situasjonen, ber vi at man sender en mail til kiellandshus.sameie@gmail.com senest 8. mai om man kan delta.

Følgende står på agendaen:

  • Oljing av takterrasse og hagemøbler
  • Luking av bed og satellitter
  • Fjerning av henstilte saker i bodområde, trappeoppganger, bakgård og søplerom (dette gjelder ALT som er henslengt eller ikke bør ligge fremme)

Styret tar ikke ansvar for at eiendeler henstilt i fellesområder som ikke er merket ikke blir kastet. Container blir bestilt og vil være tilgjengelig fra kl 17:00.

På grunn av situasjonen vil det ikke bli servert mat denne gangen, men det vil bli servert brus og øl 🙂 

Velkommen til dugnad!

Mvh Styret

 

PS: Det er ikke obligatorisk oppmøte, og hvis man har symptomer eller er i risikogruppen ber vi om at man ikke deltar.

Ellers oppfordrer vi til at så mange som mulig stiller, da det er mye som skal gjøres og alle må bidra for å holde felleskostnadene lave. Man er hjertelig velkommen til å bidra til felleskapet selv om man ikke eier leiligheten man bor i.