Styret har ingen universalnøkkel som går til alle leilighetene. Hvis du har mistet nøkkel til leilighetsdør, er dette noe man må ordne selv. Man kan kontakte Access Låsspesialisten som har døgnvakt for å bli låst inn i egen leilighet. Tlf: 2222 8888

Systemnøkler til fellesdører, iLOQ
Vi har nå fått nye digitale sylindre på alle fellesdørene i sameiet, og mange beboere har også byttet til samme system på egen leilighetsdør slik at man kun trenger en nøkkel til alle låsene i bygget. Systemet som er installert heter iLOQ. Hvis man har mistet en iLOQ-nøkkel er det svært viktig at styret informeres så raskt som mulig. LES MER HER

Originale nøkler til leilighetsdørene
Bestilling av nøkler (IKKE iLOQ-nøkler) til egen leilighetsdør gjøres ved henvendelse til styret. Da vil dere få en kode og e-post hvor dere kan bestille nøkler direkte fra Assa Abloy (tidligere Trioving).Tapte/ødelagte nøkler eller låser kan kun bestilles av juridisk eier. Alle kostnader må dekkes av eier. 

Nøkler til sikringsskapene

Vi er lovpålagt å låse sikringsskapene i alle etasjene. Nøkler til disse skapene er standard OLH/OLU-nøkler. Disse fås kjøpt på Jernia og andre steder hvor nøkler selges, også nede i kjøpesenteret her i bygget.

Postkassenøkler
Da sameiet kjøpte nye postkasser sommeren 2014, fikk alle leilighetene utdelt 3 nøkler hver til sin postkasse. Styret har ingen kopi av nøklene. Hvis alle postkassenøklene mistes, bes man kontakte leverandøren for ny sylinder og avtale tidspunkt med montør for bytte av sylinderen.

Stansefabrikken: Tlf: 458 65 935 eller epost
Kostnaden i 2022 er kr 1.800,- inkl. mva. Dette inkluderer kjøring.