Varmen til radiatorene er nå skrudd på. Det er derfor viktig at alle nå lufter samtlige radiatorer i leiligheten, også de som det ikke ønskes varme på, som f.eks den på soverommet. Dette er viktig for at naboer ikke skal oppleve å ha kalde radiatorer. Hvis man ikke lufter radiatorene sine vil man ikke få ut luften fra rørene, noe som fører til dårligere varme både hos en selv og hos naboer.

Beskrivelse for hvordan man gjør det finner man under Radiatorene

På siden står det også forklart i detalj hva man gjør hvis radiatorene er lunkne/kalde. Vi ber om at dere har gjort de tiltakene som står på siden før dere kontakter styret.

Husk at dette er et stort anlegg, så det kan ta litt tid for varmen å bre seg rundt. Vær tålmodige.

Vi vil også minne om dette: Vær så snill, ikke fyr for kråka! La ikke vinduer eller balkongdører stå oppe i lang tid. Hvis man skal lufte; gjør det så kort og effektivt som mulig. Ikke dekk til radiatoren. Spar på varmtvannet. Sameiet består av svært mange utleieleiligheter, og leietakere vet kanskje ikke at alle i sameiet igjennom felleskostnadene er med og betaler for alt varmtvann vi bruker og for oppvarmingen av leiligheten. Vi ber derfor om at eiere informerer sine leietakere om dette.