Følgende produkter er levert ved overtakelse i 2007

Det er Norema AS som har levert kjøkkeninnredning til leilighetene i Kiellands Hus.

Front: Hvit form, kode GLHV
Hengsler: 100′
Håndtak: Stål bøyehåndtak, kode HO13
Benkeplate: Grå metall laminat rett plate, kode GMTR
Vaskebeslag: Intra Pacific PA580, kode I580SH

Kjøkkenventilator

Ventilatoren på kjøkkenet er typen: Villavent 251-10/16.
Filteret til denne er en metalltrådsfilterduk (aluminiumsfilter) i F200-serien (Filter 251-10/16/210).
Filteret kan bestilles fra bl.a Tak- og ventilasjonsbutikken

Villavent.shop Tlf: 776 08 490

Det er også ihht Vedtektenes § 7-1 (g), ikke tillatt å montere kjøkkenventilator med egen motor. Dette skaper ubalanse i systemet og fører til at naboer ikke har fungerende avtrekk. Man må velge en kjøkkenventilator tilpasset FELLES AVTREKK.

Ved bytte av vifte er det derfor svært viktig at man installerer en ventilator som er beregnet på ventilasjonsalegg med felles avtrekk. Beboere som har installert kjøkkenventilator med motor vil bli pålagt å bytte denne. Installasjon av ny ventilator er søknadspliktig. Skriftlig søknad sendes til sameiet v/styret. Viktig skriv om oppussing og punkter som skal med i søknad til styret finner du HER

For ytterligere informasjon: Ventilasjon

Sameiet har et tett samarbeid med Jenssen System AS vedrørende ventilasjonen på kjøkken og bad i leilighetene. Ta kontakt med dem for tilbud på kjøkkenhetter eller hvis dere har andre spørsmål vedrørende ventilasjonsprosjektet som pågår høsten 2022. KONTAKT

Ventilasjonssystemet er levert av Haaland Klima AS
Høyenhallveien 2, 0667 Oslo.
Tlf: 23 12 54 00, e-post

VIKTIG SKRIV MED PUNKTER OM OPPUSSING UTARBEIDENT AV OBOS-ADVOKATENE FOR KIELLANDS HUS