Fibernett i Kiellands Hus

Fra og med 1. juni 2018, har samtlige leiligheter i sameiet 100/100 mbps installert. Sameiet betaler 150 kr pr. mnd/leilighet for denne tjenesten, og kostnaden dekkes inn gjennom de månedlige felleskostnadene.

Oppgradering av bredbåndstjenester

På Lynets hjemmesider www.lynet.no/bestill vil du finne bestillingssiden for Kiellands hus. Her kan du bestille det du ønsker av ekstra hastighet. Du skriver inn din adresse, og vil da komme til sameiets side.

Orkan              250/250 mbps               69 kr

Tornado           500/500 mbps               99 kr

Syklon             1000/1000 mbps           149 kr

Det er ingen gebyrer eller avgifter for å endre hastigheter hos Lynet, og prisene har ifølge myndighetenes offisielle prisstatistikk vært de laveste på fiberbredbånd i Oslo siden oppstarten i 2009.

Apple TV

Som en del av avtalen med Lynet, inkluderes en Apple TV (fjerde generasjon) pr. boenhet. Sameiet er juridisk eier av denne, og den skal derfor følge leiligheten. Samtlige beboere har signert ved utlevering av Apple TV-en, og juridisk eier er derfor ansvarlig for at denne overleveres ny eier/beboer. Etter 1. juni 2020 har sameiet ikke ansvar for Apple TV-ene.

Med Apple TV får du enkelt tilgang til en rekke strømmetjenester som NRK TV, Viaplay, TV2 Sumo, Netflix, HBO Nordic, Dplay osv.

Wifi

Hver enkelt beboer må selv skaffe seg en trådløs router som kan kobles på fibernettet hvis man ønsker et trådløst nett i leiligheten.

Lynets samarbeidspartner Digital Impuls har anbefalt enkelte routere som passer til Lynets løsning. Se nærmere hvilke modeller dette er her: https://www.digitalimpuls.no/search?q=lynet. Dette er kun en anbefaling, og du bestemmer selv om tilbudet fra Digital Impuls er ønskelig.

Kundeservice

Lynets kundeservice er åpen 9-18 mandag til fredag og kontaktes på post@lynet.no eller 21 99 33 66. I løpet av året kommer åpningstidene til å utvides til 8-21 på ukedagene, og chatten kommer til å være åpen mellom 10-15 i helgene.

TV-tjenester

Apple TV-en er ikke en dekoder, så hvis du ønsker et TV-tilbud utover det du får gjennom appene som er nevnt under Apple TV, må du bestille et abonnement hos RiksTV.

RiksTV:

Favoritter IP                 199,-

Basis IP                        359,-

RiksPakken IP              399,-

Gå in på www.rikstv.no/oi/ for bestilling og mer informasjon om pakkenes innhold. Ta eventuelt kontakt på telefon: 210 10 210

Når bestilling er gjennomført, vil du få dekoder i posten i løpet av 2-3 dager. Denne kobles til med strømkabel og nettverkskabel, og så er løsningen klar til å ta i bruk.