Mandag 26. november

OPPDATERING Mandag 26. november

Heisen i oppgang D har dessverre stoppet igjen. Spesialisten fra Schindler Heiser, som gjorde feilsøkingen for 3 uker siden, har gitt beskjed om at han først kan komme og se på heisen neste mandag da han er på reise denne uken. Styret venter derfor på beskjed fra BMA Heisteknisk rådgivning om hva vi gjør nå. Det er ikke aktuelt at Euroheis kommer og setter i gang heisen hvis de ikke kan lokalisere feilen. Da vil den mest sannsynlig bare stoppe igjen etter noen få timer. Slike servicebesøk koster fra kr. 8000 og oppover, og vi ønsker heller ikke at beboere/gjester skal bli sittende fast i heisen, noe vi har fått beskjed om har vært skremmende spesielt for små barn.

Statusoppdateringer vil bli lagt ut på denne siden.

Vi beklager virkelig ulempene dette medfører for alle beboere, og håper at vi får løst problemet raskt.

Vennlig hilsen Styret

OPPDATERING 5. november kl. 17.00

Det har  blitt rekviert feilsøking av en montør fra Schindler som er ekspert på den type heiser vi har i bygget. Han kommer tirsdag morgen for å feilsøke og forhåpentligvis reparere.

Hvis han ikke får fikset heisen i morgen, vil han komme tilbake torsdag morgen.

Vennlig hilsen Styret

OPPDATERING 5. november kl. 13.00

Euroheis reparerte heisen på fredag, men den stopet igjen lørdag 3. november med folk inni heisen. Den er nå stengt til Euroheis og leverandør har gjort en ny feilsøking.

Vi beklager ulempene av at heisen har stått mer eller mindre kontinuerlig siden forrige mandag, og håper at man finner feilen og får utbedret den raskt.

Vennlig hilsen Styret

 

OPPDATERING Onsdag 31. oktober

Euroheis kom for å reparere heisen i dag. Det tok imidlertid ikke mange timene før heisen stoppet med beboere inni igjen. Heisen er derfor igjen stengt.

Vi håper at de skal få fikset probleme denne uken. Vi vil oppdatere her hva som skjer.

Vennlig hilsen Styret

 

Mandag 29. oktober kl. 16.00

Heisen i oppgang D, Kingos gate 8, blir stående i dag, mandag 29. oktober og i morgen, tirsdag 30. oktober. Euroheis har vært og hentet ut personer fra heisen ved to anledninger i dag. Heisen har stoppet på akkurat samme sted begge gangene. Euroheis kommer tilbake i morgen for å gjøre feilsøking, og forhåpentligvis fikse det som er galt slik at den kan settes i gang igjen.

Beklager ulempene dette medfører.

Vennlig hilsen Styret