13. mai er det igjen tid for dugnad

Mandag 13. mai kl. 17.30

Følgende står på agendaen:

  • Oljing av takterrasse og hagemøbler
  • Luking av bed og satellitter
  • Fjerning av private plattinger som ikke er godkjent av styret (er du usikker på om du har godkjent platting i bakgården, sjekk med styret innen dugnaden)
  • Fjerning av henstilte saker i bodområde, trappeoppganger, bakgård og søplerom (dette gjelder ALT som er henslengt eller ikke bør ligge fremme)
  • Opprydding i sykkelrom og kasting av sykler som ikke er merket

Viktig melding til beboere med sykler i forbindelse med dugnaden. Det er kun tillatt å oppbevare sykler i felles sykkelrom, ikke i andre fellesområder som bakgården eller i trappeoppganger. Styret vil sette frem fargede snører i sykkelrommene i midten av garasjen og garasjeplan i oppgang C som kan benyttes til å merke sykler som skal beholdes. Sykler som står i fellesområder og som ikke er merket til dugnaden 13/5 vil bli kastet.

Styret tar ikke ansvar for at eiendeler henstilt i fellesområder, som ikke er merket, ikke blir kastet. Container blir bestilt og vil være tilgjengelig fra kl 17:00.

Det vil bli servert pizza, brus og øl 

Velkommen til dugnad!

Mvh Styret

PS: Vi oppfordrer til at så mange som mulig stiller, da det er mye som skal gjøres og alle må bidra for å holde felleskostnadene lave. Man er hjertelig velkommen til å bidra til felleskapet selv om man ikke eier leiligheten man bor i.